Choko-rugboller med surdej

Marshmallow brookies – brownie/cookie kage

Marshmallow brookies – brownie/cookie kage

Browniedej

100 g mørk chokolade, min. 55%

80 g smør

2 æg

150 g sukker

20 g kakao

25 g hvedemel

0,5 tsk salt

 

Cookiedej

125 g smør

50 g sukker

200 g brun farin

1 æg

0,5 tsk. vaniljesukker

1 tsk. bagepulver

0,5 tsk. salt

220 g hvedemel

50 g mælkechokolade

50 g gold chokolade

 

Derudover

mini marshmallows

50 g mørk chokolade, min. 55%

 

Fremgangsmåde

Browniedej: Smelt smør og mørk chokolade sammen i en lille gryde. Pisk æg og sukker sammen til en tyk æggesnaps. Vend forsigtigt æggemassen i den smeltede smør og chokolade. Sigt hvedemel, kakaopulver og salt i dejen og vend det forsigtigt sammen. Stil browniedejen til side.

Cookiedej: Pisk smør, sukker og brun farin sammen til en ensartet masse. Tilsæt ægget og pisk videre. Bland mel, salt, bagepulver og vaniljesukker, og sigt det i dejen. Pisk dejen ensartet. Rør til sidst de to slags chokolade i dejen.

Tænd ovnen på 180 g varmluft.

Kom browniedejen i et ildfastfad (20×20 cm.) beklædt med bagepapir, og fordel ca. 2/3 af cookiedejen ovenpå (resten af cookiedejen kan du gemme i fryseren, så kan du altid tage op og få friskbagte cookies). Hak den mørke chokolade groft og fordel oven på kagen sammen med mini marshmallows. Bag kagen i ovnen i 30-35 min. Lad kagen køle helt af inden du befrier den fra formen. Kagen er endnu bedre hvis den har stået i køleskabet i et par timer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Choko-rugboller med surdej