Brownie-tærte med saltet karamel og knas

Cookies med rabarber, karamel og hvid chokolade

 

(indeholder reklame for Odense Marcipan)

Cookies med rabarber, karamel og hvid chokolade

12 stk.

Cookiedej:

125 g smør

50 g sukker

200 g brun farin

1 tsk vaniljesukker

1 tsk bagepulver

0,5 tsk havsalt

1 æg

220 g hvedemel

100 g hvid chokolade, hakket groft

50 g fudgestykker fra Odense Marcipan

50 g rabarber

 

Fremgangsmåde

Rens dine rabarber og skær dem i små, mundrette stykker.

Smelt smørret og lad det køle af til stuetemperatur. Pisk smør, sukker og brun farin sammen til det bliver mere lyst og luftigt. Tilsæt ægget og pisk et i dejen. Bland mel, salt, bagepulver og vaniljesukker og sigt det i dejen. Pisk dejen ensartet. Rør chokolade (gem ca. 1/3), fudgestykker og rabarber i dejen. Stil dejen på køl i ca. 1 time.

Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

Rul kugler af cookiedejen på ca. 55 g. Placer dem med stor mellemrum på en bageplade beklædt med bagepapir. Brug den resterende del af chokoladen til at placere ovenpå dine cookies. Bag 1 plade cookies af gangen i den 180 grader varme ovn i 12-15 min. Lad dine cookies køle af og NYD <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brownie-tærte med saltet karamel og knas