Cookies med rabarber, karamel og hvid chokolade
(indeholder reklame for Odense Marcipan)
Cookies med rabarber, karamel og hvid chokolade
12 stk.
Cookiedej:
125 g smør
50 g sukker
200 g brun farin
1 tsk vaniljesukker
1 tsk bagepulver
0,5 tsk havsalt
1 æg
220 g hvedemel
100 g hvid chokolade, hakket groft
50 g fudgestykker fra Odense Marcipan
50 g rabarber
Fremgangsmåde
Rens dine rabarber og skær dem i små, mundrette stykker.
Smelt smørret og lad det køle af til stuetemperatur. Pisk smør, sukker og brun farin sammen til det bliver mere lyst og luftigt. Tilsæt ægget og pisk et i dejen. Bland mel, salt, bagepulver og vaniljesukker og sigt det i dejen. Pisk dejen ensartet. Rør chokolade (gem ca. 1/3), fudgestykker og rabarber i dejen. Stil dejen på køl i ca. 1 time.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Rul kugler af cookiedejen på ca. 55 g. Placer dem med stor mellemrum på en bageplade beklædt med bagepapir. Brug den resterende del af chokoladen til at placere ovenpå dine cookies. Bag 1 plade cookies af gangen i den 180 grader varme ovn i 12-15 min. Lad dine cookies køle af og NYD <3
Ingen kommentarer endnu